Ervaring

Ik begon tijdens mijn studie als servicemedewerker. Met die ervaring nam ik meer uitvoerende taken op me om ook mijn voorliefde voor techniek te benutten. Als ZPP’er was ik tutor & websitebeheerder, waarna ik via klantcontact doorgroeide naar operationele teams. Daarin kon ik mij richten op documenteren en automatiseren van processen. Bij Partoer ben ik dus onder andere werkzaam als helpdeskmedewerker voor de Verwijsindex Fryslân.

Grootste drijfveer

Interactie met een computersysteem wordt vaak ervaren als lastig en vervelend. Het is mooi als je mensen een goed gevoel kunt geven door dit gemakkelijk en plezierig te maken. Dat maakt tijd en energie vrij voor het eigenlijke werk.

Profiel

Met gesprekken en software vind ik dat ik een mooi evenwicht heb. Mijn kracht ligt in luisteren, doorvragen en verbinden. Daarbij gebruik ik mijn kennis van taal en techniek; in probleemstellingen verken ik de beperkingen van de vraag. In de praktijk betekent dat, dat ik graag zoek naar het verhaal, geniet van definities en vaak best een pietje precies kan zijn.